Last ned Tixly Scan App (Gammel)

Last ned Tixly Scan-app for mobil:

Last ned gammel Tixly Scan-app for skanning av billetter med dedikert scanner:

Last ned Tixly Scanner (ny app) for dedikerte scannere uten Google Play Store

På enkelte Android-enheter kan Google Play Store være vanskelig tilgjengelig. Da er det mulig å laste ned programvaren direkte. Denne metoden er kun å regne som en siste utvei, da det blir nødvendig å vedlikeholde appen gjennom manuelle nedlastinger når den blir oppdatert.

Lenke til Tixly Scanner v2.0.0 (238) 5. juli 2024.