Ordren har skiftet kundenavn og/eller annen kundeinformasjon

Hvis en ordre har fått ny kundeinformasjon, er dette resultat av handlinger utført av et levende menneske, systemet gjør ikke dette av seg selv. Nedenfor er fire ulike forløp som kan føre til endret kundeinformasjon beskrevet. Sjekk særlig nummer to og fire, de kan være overraskende.

1. Det første er dersom du selv endrer i kundekortet når du er inne på en ordre: 

mceclip1.png


2. Det andre forløpet som kan endre kundeinformasjon er når du skal selge en ny billett og har søkt opp en kunde:

mceclip4.png


Øverst viser da kunden som er valgt. Dersom dette ikke er den ønskede kunden, må du trykke på det røde krysset for å avvise dette søket, og starte et nytt søk. Redigerer du informasjonen nedover på kundekortet før du reserverer og / eller selger billetten, vil informasjonen på den valgte kunden endres.


3. Det tredje som kan skje, er at man søker og redigerer kundeinformasjonen under Administrasjon - Kunder - Kunder.

mceclip3.png

4. Det fjerde mulige forløpet er når en kunde følger en lenke til nettbutikken for å betale en reservasjon opprettet i BoxOffice. Slike reservasjoner ligger alltid på et kundekort. Dersom en annen person enn den kundekortet tilhører følger betalingslenken og logger inn eller er logget inn med sin egen webprofil, kan personinformasjonen bli skrevet over det som tidligere lå på kundekortet.

Denne situasjonen kan også oppstå dersom salgsmedarbeidere følger en kundes salgslenke fra BoxOffice for å hjelpe noen som sliter med betalingen. Hvis du gjør dette samtidig som du er logget inn som forrige kunde du hjalp i nettbutikken, vil kundeinformasjonen overskrives. Hjelper du noen ved å følge en betalingslenke, husk alltid å logge deg ut før du følger en annen betalinglenke!