Multi-factor-authenticatie (MFA)

Er is een extra beveiligingslaag toegevoegd. Het is mogelijk om Multi-factor-authenticatie in te schakelen voor alle gebruikers van de werkgroep wanneer zij inloggen in Box Office. Indien dat geactiveerd moet worden dan kan er contact worden opgenomen met support-nl@tixly.com om dit in te schakelen voor alle gebruikers in de werkgroep.

Als het gaat om een selecte groep gebruikers dan kan dit ook gemakkelijk zelf aangepast worden via Administratie > Gebruikers. De juiste gebruiker wordt geselecteerd en de RequireMFA kan bij deze gebruiker worden geactiveerd:

Scherm­afbeelding 2023-11-27 om 14.19.11.png

De authenticatie zal worden gevraagd elke keer als er op een nieuw device ingelogd wordt of als de gebruiker langer dan twee weken niet ingelogd is geweest.